Hatha Flow tunnit alkavat WellnessLoungella 💎

Uusi tunti WellnessLoungen viikkokalenterissa!

Nyt on mahtavia uutisia! RovaniemelÀisellÀ hyvinvointistudio WellnessLoungella alkaa huomenna torstaina uusi joogatunti kun Iida aloittaa Hatha Flow tuntien ohjaamisen.

1

4

Hatha Flow

Tunnilla tehdaan paljon hatha tunneilta tuttuja jooga asanoita, mutta lisÀten harjoitukseen liiketta ja voimaa. Hatha Flow alkaa dynaamisella osuudella ja pÀÀttyy rauhoittavaan restoratiiviseen osuuteen. Tunti kehittÀÀ liikkuvuutta, tasapainoa ja lihaksia seka antaa keholle ja mielelle aikaa palautua ja rentoutua. Tervetuloa tutustumaan uuden joogatunnin merkeissÀ WellnessLoungelle! Viikkokalenterista löytyy lisÀksi myös yin- ja flowjooga tunnit, jotka ohjaa Seija Koskela. Tunneilla saat kokonaisvaltaista ohjausta ja asanoita lÀhestytÀÀn keholÀhtöisesti. Mie olen saanut joogasta apuja niin henkiseen kuin fyysiseenkin hyvinvointiin ja esimerkiksi kehon liikkuvuuden ja voiman kasvaminen joogaharjoitusten avulla on avannut uusia mahdollisuuksia liikkumisen ja terveellisen elÀmÀn parissa.

artikkelikuvahathaflow

6

Hatha Flow torstaina 9.2. 2017 klo 19 WellnessLoungella. Voit varata paikkasi tunnille tÀÀltÀ.

NÀhdÀÀn tunnilla!

One Comment

  1. PĂ€ivitysilmoitus: Kuulumisia joogamatolta

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: