Ounasvaaralla pölkky harteilla

Usko itseesi!

Mie suuntasin tänään suoraan töistä siskoni ja oman pöllin kanssa Ounasvaaralle ajatuksissa lähestyvä Levi Challenge. Pölli kulki mukana tuoden oman lisähaasteen niin mäkinousuihin, alamäkiin ja ylipäätään kulkemiseen. Täytyy sanoa, että fiilikset ehti vaihdella aika rutkasti meän vajaan pari tuntisen aikana..mutta kotiin asti selvisin oma pölkky kainalossa! Hyvät fiilikset vaihteli aina epävarmuuteen, sinnikkyyteen ja miltei koti-ikävään asti. Tarkkaa kilometri määrää mulla ei ole nyt tiedossa sillä totta kai mie huomasin siinä loppumatkasta että Sportstracker unohtui laittaa päälle mutta ei sillä niin väliä. Fiilis on hyvä sillä mie selvisin kotia asti ja aurinkokin moikkasi meitä loppumetreillä.

Tämä iltatreeni on hyvä esimerkki hyvistä valinnoista, itsensä kuuntelemisesta, haastamisesta ja itsensä puskemisesta sinne äärirajoille. Ajatukset juoksevat miljoonaa ja tunteet heittelee edestakaisin, avain jaksamiseen onkin siinä miten annat ajatusten venkoilla ja elää mielessäsi ja toki rinnalla kulkeva tsemppi on tärkeää! Kiitos Jaana! Monet tekijät vaikuttavat omaan fiilikseen, suoriutumiseen ja treenin kulkuun – uskalla haastaa itsesi ja sie tulet yllättymään!

 artikkeli

Tämän illan treenissä yhdistyi monta itselleni tärkeää asiaa; ulkoilma, luontoympäristö, hyvä seura, omien voimien ja sisun testailu ja haastaminen. Mieletön kombo! 

punnerrus2

punnerrus

Parhaimmillaan liikkuminen tarjoilee yhdistelmän hikoilua, hapotuksen tunnetta jaloissa ja käsissä, hengästymistä, rasituksen ja väsymyksen tunnetta lihaksissa ja samaan aikaan mieli  voi kuitenkin saavuttaa sellaisen aivan erityisen keskittymisen, flown joka voi johtaa itseasiassa mielen rentoutumiseen fyysisen rasituksen kautta. Siinä on taikaa!!

Erityisesti tämän huomaaminen ja tiedostaminen tuntuu hyvältä sillä sen kokeminen ei ole itsestään selvyys eikä kulje ainakaan itselläni mukana jokaisella treenikerralla. Tänään  mie sen tunsin.

ylämäki

keskity

Tällaiset kannustavat hetket kun sie olet näyttänyt itsellesi että yllät johonkin tavoitteeseesi, saavat jatkamaan, oli asiayhteys sitten mikä tahansa. Se, että sie pystyt osoittamaan itsellesi pystyväsi kun vain päätät niin, kantaa pitkälle. Seuraava päivä voi tuoda onnistumisen tunteiden ja hetkien sijaan sinun eteesi jotain aivan muuta mutta hei! Mehän voidaan palata niihin positiivisempiin tunnelmiin, jotka ovat jättäneet meihin muistijälkensä, eikö vain? Haasta ja kannusta itseäsi positiivisen kautta ajatteluun, se on antoisampi tie kuin elää varautuneena ja suhtautua kyynisesti vastaantuleviin asioihin ja tilanteisiin. Välillä kannattaa pysähtyä miettimään, että kannustatko sie itseäsi ajatuksissasi vai asetatko eteesi turhia esteitä negatiivisen ajattelun kautta? Silloin me ei olla hyviä itsellemme ja lähtökohta kuitenkin on se, että meidän pitää pärjätä itsemme kanssa ja pärjäämme huomattavasti paremmin kun tykkäämme siitä mitä olemme.

jes

jess

Kuvien laatu ei ole parhaimmasta päästä mutta se aito fiilis näistä välittyy!

Näillä ajatuksilla kohti uutta päivää, kiitollisin mielin.