Kunnon Paikan kahvakuulailut – JES!

Hehkutusta luvassa!

Nyt tulee tällainen hehkutuspäivitys koska tämä treenien jälkeinen fiilis on vaan niin mahtava että ajatukset sinkoilee fiilisten ympärillä, innostuksen nostattamana! Kuluvan viikon treenit on sujuneet hyvillä fiiliksillä ja kahvakuulailu on yllättänyt positiivisesti. Mie olen käynyt kaksi kertaa tällä viikolla Liikuntakeskus Kunnon Paikan ohjatuilla kahvakuulatunneilla ja heti alkuun haluan kiittää Pirittaa ja Annia hyvistä tunneista! Molempina päivinä riitti salin täydeltä kävijöitä ja mukava lisä oli se kun tunneilla törmäsi muutamiin tuttuihinkin kasvoihin.

IMG_20160622_200901

Maanantain ja keskiviikon kahvakuulatunnit erosivat toisistaan siten, että maanantaina Piritta ohjasi meille kuntoa haastavan tunnin liikesarjoineen ja tänään me tehtiin Annin johdolla kiertoharjoittelua, eli salissa oli 13 pistettä, joissa tehtiin tiettyä liikettä 50s ajan. Kierroksia 45minuutin mittaiseen tuntiin mahtui kaksi. Tällainen kiertoharjoittelutunti kahvakuulailun merkeissä oli mulle eka kerta ja mie tykkäsin! Kuluvan viikon kahvakuulatunnit ja liikeyhdistelmät ovat olleet parasta mitä mie olen tähän mennessä kahvakuulan kanssa tehnyt! Nopeatempoiset siirtymiset liikkeestä toiseen, sykettävä nostattavat harjoitukset ja kuulan painon tuoma vastus ovat todella hyvä kombo! Tästä samasta aiheesta vaihdoin vielä muutaman saman tunnin päätteeksi muutaman muun osallistujan kanssa ja me kaikki fiilisteltiin juurikin kiertoharjoittelutyyppistä harjoittelua.

Jonkin verran (lue reilusti) omassa kropassa tuntui vielä eilinen Wellness Loungen WallTraining WORKOUT-tunti mutta tunnelma ja ohjaus oli niin kannustavia että jälkeenpäin mietin yltäneeni parempaan suoritukseen kuin mitä alkujaan olin odottanut. (WallTraining WORKOUT-tunnista on luvassa lisää tunnelmia tässä piakkoin.) Oman lisähaasteensa treeniin toi se, että tietyt liikkeet olivat samoja mitä eilisellä tunnilla tehtiin mutta siltikkin sitä sai puskettua itsensä hiki päässä pisteeltä toiseen. Ja kiitos minun treenikaverille, meillä oli hyvä tsemppi päällä! Treenikaverit ovat ryhmäliikuntatunneilla yksi parhaimmista asioista!

IMG_20160622_205845

Haluatteko tulla jakamaan näitä fiiliksiä ja tunnelmia minun seuraan ensi viikolla?

Muistutuksena vielä Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarjan edut eli teillä on mahdollisuus vielä ensi viikolla tulla tutustumaan kahvakuulatunteihin ILMAISEKSI eikä jäsenyyttä vaadita vaan juttusarja tarjoaa kaikille tilaisuuden tulla tutustumaan Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin ja huippu ihaniin ohjaajiin!

 Juhannuksen vieton jälkeen onkin hyvä palata treenien pariin ja ensi viikolla kahvakuulatunteja on seuraavasti:

MA 27.6.2016 16.45 – 17.30

KE 29.6.2016 17.30 – 18.15

IMG_20160622_200830

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

Nähdään Kunnon Paikassa!