Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarja osa VII esittelee: kahvakuulatunnit

Kesäkuun hulinoita

Aurinkoista lauantaipäivää! Kuluva loman jälkeinen viikko vierähti hujauksessa ja vaihtelevissa fiiliksissä, stressitaso nosti päätään ja ajatuksissa korostui levon ja oman olemisen tärkeys. Sen mie sain vaihteeksi kokea kuluneen viikon aikana että kroppa ei palaudu stressissä ja sen vaikutukset tuntuivat moninaisina niin omassa tekemisessä, asioihin keskittymisessä kuin jaksamisessakin.  Viikko toi tullessaan myös opettavaisia hetkiä ja uusia oivalluksia, ne mie koenkin positiivisina asioina. Hektinen arkiviikko päättyi tällä kertaa parhaalla mahdollisella tavalla kun mie pääsin rovaniemeläisen Liikuntakeskus Kunnon Paikan IISEE Focus-tunnille, sinne jäivät mieltä painaneet ajatukset ja kireys. Kiitos Minna huipusta tunnista ja kiitos teille ihanille, jotka osallistuitte myös tunnille: Sari, Sebu, Esa ja Piritta! Teissä on voimaa ja hyvää energiaa, kannustavaa ja valovoimaista! Tämä oli sellainen hetken mukanaan tuoma muistutus ja osoitus liikunnan tuomasta hyvän olon tunteesta ja muistakin vaikutuksista..tunnin jälkeen päivä sai ikäänkuin uuden ja paremman alun.

mie

tunnin päätteeksi

Ulkotreeneillä päivä käyntiin

 Mie kävin karistelemassa tänä aamuna unihiekat porrastreenillä ystäväni Marjon kanssa, tämä oli oikein mainio aloitus päivälle. Me osallistutaan Marjon kanssa yhdessä heinäkuussa Levin Arctic Challengeen, meitä tyäriä meinaa jännittää sillä rata haastaa sekä oman mielen ja sisun että fyysisen kunnon. Tapahtumaan valmistautuminen käy kuitenkin positiivisissa fiiliksissä ja me lähdetään pitämään Leville hauskaa sen sijaan että suhtauduttaisiin tapahtumaan liian vakavin mielin.  Mulla ei voisi olla parempaa paria Challengeen! Team Lihasliinat koittaa valmistautua haasteeseen, meidän motto on ilon kautta!

änkkäri2

änkkäri1

hyppy

Aamuinen treeni innosti ja herätteli kirjoituksen aiheitakin ja tässä postauksessa on nyt palasia sieltä ja täältä mutta näiden ajatusten virtojen jälkeen on luvassa Kunnon Paikan juttusarjan seuraavasta tunnista enemmän tietoa. Mie olen todennut useita kertoja etten tykkää kirjoittaa kiiressä sillä ajatukset katkeilee ja mie turhaudun sen sijaan että saisin kirjoittamisesta irti sen mitä tästä parhaimmillaan irtoaa ja se on hyvä fiilis. Viimeisen parin viikon aikana päivityksiä ei olekaan tullut tiheään koska mie tunnistan itsessäni sen milloin minun kannattaa istua koneen ääreen. Ja lisäksi, kyllähän sitä viettää mielellään vapaa-aikaa ulkona sillä onhan meillä nyt kesä!

KAHVAKUULATUNNIT

Sitten päivän aiheeseen, eli Marrun matkassa Kunnon Paikassa– juttusarja jatkuu kahvakuulatuntien merkeissä! Mie olen käynyt muutamalla ohjatulla kahvakuulatunnilla ja tunnit ovat innostaneet omatoimiseen harjoitteluun kahvakuulaa käyttäen. Mie en ole treenannut kahvakuulalla kauhean pitkään eli tämä oli mulle uusi juttu. Kahvakuulailu toi mukanaan toivottua vaihtelua ja varsinkin kesäaikaan on todella mukavaa tehdä treeniä myös ulkona! Liikkeet ovat monipuolisia ja lisähaastetta omaan treeniin saa valitsemalla raskaamman kahvakuulan. Kunnon Paikassa on saatavilla kahvakuulia 4kilosta aina 24kiloon saakka. Eri liikkeitä voi tehdä eri painoisilla kahvakuulilla ja sekin on mielestäni plussaa! Monipuolisuus ja vaihtelevuus ovat tässä niitä tekijöitä, jotka tuovat mielekkyyden mukaan treenaamiseen, kahvakuulaharjoittelu kehittää lihaskunnon lisäksi kehon hallintaa, tasapainoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta ja haastaa lihasryhmiä fyysiseen suoritukseen. Tunneilla on kaksi superenergistä vetäjää: maanantain tunnit ohjaa Piritta ja keskiviikon tunnit Anni. Tytöt ei tule päästämään osallistujia liian helpolla ja haastetta pitääkin olla! Jos oma olo ei ole energisin, saavat ohjaajat omalla tsempillään kyllä heräämään treeniin ja missään nimessä vakavista tunneista ei ole kyse! Heittäytykää täysillä ohjattaviksi ja palkintona saatte todella hyvän treenin! Kahvakuulatunnit järjestetään Kunnon Paikan isossa ryhmäliikuntunti salissa.

Studio_20160120_181052

MUISTATTEHAN, ETTÄ JUTTUSARJA ON TEITÄ LUKIJOITA VARTEN SILLÄ TE PÄÄSETTE ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN KAHVAKUULATUNNEILLE SEURAAVAN KAHDEN VIIKON AJAN!  Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan.

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon:

MA 20.6.2016 16.45 – 17.30

KE 22.6.2016 17.30 – 18.15

MA 27.6.2016 16.45 – 17.30

KE 29.6.2016 17.30 – 18.15

kahvakuulaa

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

Tervetuloa tutustumaan Kunnon Paikan ryhmäliikuntunteihin!!