2 vuotta sitten toukokuussa

Juhlapäivän humussa

Facebook muistutti minua tänä aamuna iloisesta päivästä kun mie vietin 2 vuotta sitten juhlapäivää todella iloisissa ja tyytyväisissä fiiliksissä valmistuessani tradenomiksi. Opinnäytetyö huomioitiin stipendillä ja se tuntui erityisen hyvältä sillä me työstettiin opparia Kauan ja hartaasti. Siitä tulikin opiskeluaikojen lempilapsi ja Anna, sie olit paras mahdollinen pari tämän työn toteuttamiseen 💛

valmistujaiset

valmistujaispv

valmistujaiset

Toukokuu 2014

Paljon on tapahtunut tämän jälkeen, elämä on muuttanut suuntaansa, palkinnut, tuonut eteeni haasteita, ylitsepääsemättömiltä tuntuneita vaikeuksia ja tilanteita, upeita ihmisiä ja uudenlaisen jaksamisen halun. Halun saada kokea uusia asioita avoimin mielin, haastaa itseään mukavuusalueen ulkopuolella ja motivaation kunnioittaa omaa kroppaa. Mie olen päässyt yllättämään itseni tilanteissa joissa olenkin osoittanut itselleni pystyväni asioihin, olen päässyt rikkomaan omaa ajatusmaailmaani ja omia ennakkoluulojani. Mie koen olevani onnekas sillä olen vihdoin saanut itseni liikkeelle ja olen päässyt luomaan itselleni sopivaa elämää. Uudet aamut tuovat tullessaan mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, uusiin kohtaamisiin ja me saadaan uusien päivien myötä myös lisää mahdollisuuksia alkaa hyväksymään itsemme. Itsensä hyväksyminen lähtee ihmisen halusta tehdä valintoja oman hyvinvointinsa eteen. Me palataan perusasioiden juurelle: jos sinulla on kaksi vaihtoehtoja, valitsetko mielihalun mukaan vai keskitytkö päätöksessä hyvinvointilähtöiseen ajatteluun?

damissa

Reissumuisto, kesä 2014

Kyse on arkipäivien valinnoista, tilanteista joita me kohdataan päivittäin. Niistä muodostuu meidän arjen kokonaisuus ja nämä valinnat ovat niitä, jotka antavat meille suoraa palautetta elimistön, lihasten ja mielen kautta. Kuuntelemalla itseään ja pysähtymällä valintojen ääreen, me voidaan yllättyä iloisesti siitä kuinka uudet asiat alkavat löytämään oman paikkansa meidän ajatuksissa. Välttämällä liian nopeita päätöksiä ja kyseenalaistamalla valintojen syitä, me tutustutaan uudelleen omaan mieleen, asenteisiin ja haastetaan itseämme pois vanhojen tapojen luota. Jos mieli vie huonojen valintojen ääreen, pysähdy hetkeksi miettimään tilannetta. Miksi ajatukset lähtivät kyseenlaistamaan jo tekemääsi päätöstä? Mikä laukasi sen? Miten toimit sen jälkeen, pidätkö mielessä alkuperäisen tavoitteen tai päätöksen vai annatko mielelle vallan? Jos annat mielelle vallan, oletko tyytyväinen itseesi sen jälkeen? Usein nämä hetket menevät nopeasti ohi ja antamalla muuta ajateltavaa mielelle, tilanne unohtuu vielä nopeammin.  Annetaan mielelle muita ajatuksia eikä jäädä siihen hetkeen makaamaan mikäli tuntuu siltä että kamppailu omien tavoitteiden saavuttamisen suhteen vaikeutuu ajatuksilla, jotka nousevat mielenpäälle kummittelemaan ja muistuttelemaan vanhoista tavoista ja toimintamalleista.  Ei ole syytä antaa periksi  esimerkiksi hieman kehnomman treeniviikon jälkeen tai luovuttaa mikäli ruokavalio on repsahdellut hetkellisesti, eivät ne murra koko pakettia tai pilaa suunnitelmaa pitkällä tähtäimellä – oma luovuttaminen ja otteen irroittaminen sen tekee. Keskity tavoitteeseen ja lopputulemaan. Sinnikkyys palkitaan!  Jos päätät nakata hanskat tiskiin niin silloin olet antanut periksi, sitä ei nimittäin kukaan muu tee puolestasi.

IMG_20160528_085340

Toukokuu 2016

Viime viikonloppu kului luennoilla, joten nyt mie nautin hyvästä seurasta auringonpaisteessa..pieni hengähdystauko on paikallaan. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

xoxo Marru