Blogi 1v 🎉🎁🎈

Vuosi elÀmÀstÀni

Heippa ihanuudet, tÀnÀÀn on erityinen perjantai! Mie perustin blogin pÀivÀlleen vuosi sitten. Matka on ollut huikea, mie olen saanut niin valtavasti voimia, tsemppiÀ ja motivaatiota omaan elÀmÀÀni tÀstÀ kirjoittamisesta, puhumattakaan teidÀn kommenteista! Kommentit ovat olleet vÀrikkÀitÀ niin positiivisessa kuin negatiivisessakin mielessÀ ja palautetta on tullut somen eri kanavia pitkin. Viime aikoina kommentointi on ollut positiivista ja anonyymiyden takana piilottelevat huutelijat ovat tainneet suunnata huomionsa muualle.

Mie muistan viime syksyltÀ muutaman sellaisen tapauksen kun anonyymit palautteenantajat lÀhettivÀt kÀrkkÀitÀ viestejÀnsÀ mulle ja mie koin aluksi mielipahaa viesteistÀ kunnes ymmÀrsin etten minun tarvitse loksauttaa korviani sellaisille tapauksille, jotka piilottelevat nimimerkkien takana eivÀtkÀ rohkene kohdata minua omalla nimellÀÀn edes netissÀ. Ilmeisesti tekstit ja pohdinnat kiinnostavat myös ihmisiÀ jotka kokevat minut ÀrsyttÀvÀksi sillÀ tietyt kommentoijat ovat kuitenkin palanneet lukemaan kirjoituksiani vaikka mie olenkin ollut heidÀn mielestÀÀn ÀrsyttÀvÀ ja tekopyhÀ.

SehÀn on vain positiivinen asia kun lukijoiden mielenkiinto on herÀnnyt ja kirjoitukset herÀttÀvÀt mielipiteitÀ. Ja kuten mie sanoinkin tuossa aiemmin niin kommentointi on ollut viimeaikoina kyllÀ kannustavaa ja mie olen saanut kÀydÀ todella mielenkiintoisia keskusteluja lukijoiden kanssa. Tieto siitÀ, ettÀ ajatukset motivoi ja inspiroi ihmisiÀ tuntuu hyvÀltÀ koska me jaamme siten samoja fiiliksiÀ ja saamme voimaa ympÀriltÀmme. Miekin saan energiaa ja motivaatiota ympÀrillÀni olevista ihmisistÀ ja vuorovaikutuksellisuus on vaikuttavaa!

received_10154398938973287

received_10154398939108287

(Kuvat Jouni Teittinen)

Kaikkine haasteineen ja onnistumisineen kulunut vuosi on ehdottomasti ollut kokonaisuuteni antoisinta aikaa monella elÀmÀn osa-alueella. Omat fiilikset elÀmÀntapamuutosprosessista on positiiviset vaikkakin haastavaa ja vaikeaakin on ollut. Mie kannustan ihmisiÀ pohtimaan omaa elÀmÀÀ, omia tuntemuksia ja tapoja siinÀ. PinttyneitÀ tapoja löytyy meiltÀ jokaiselta ja vanhojen tapojen tilalle uusien kÀytÀntöjen hyvÀksyminen ja sisÀistÀminen vaatii sinnikkyyttÀ, omaa tahtoa ja maltillisuutta. KehitystÀ eteenpÀin vievÀt askeleet vaativat paljon töitÀ kun taas taaksepÀin, takaisin vanhoihin tapoihin vievÀ askel on lyhyt ja nopea.

PitkÀllÀ tÀhtÀimellÀ on opittava hyvÀksymÀÀn oma inhimillisyys sen sijaan ettÀ ajettaisiin kerta kerran jÀlkeen itsemme nurkkaan omilla jo valmiiksi liian korkealle asetetuilla vaatimuksilla ja tavoitteilla. Kunnianhimo terveessÀ mÀÀrin on hyvÀ asia mutta kohtuu ja tasapaino-ajattelu ovat olleet oleellisen tÀrkeitÀ omassa elÀmÀssÀ viimeisen vuoden ajan.

Mie haluan kiittÀÀ teitĂ€ lukijoita! On ollut innostavaa huomata lukija- ja sivuvierailumÀÀrien kasvavan. Kiitokset blogiyhteistyökumppaneille Arctic Warriorsille, Liikuntakeskus Kunnon Paikalle ja Wellness Loungelle! YhdessĂ€ kuljettu ja jaettu matka on antoisin 💜

Marru