Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarja osa IIII esittelee: LESSMILLS BODYBALANCE-tunnit

LESMILLS BODYBALANCE

Juttusarjassa on tällä kertaa esittelyssä Liikuntakeskus Kunnon Paikan LESMILLS BODYBALANCE-tunnit. (Mie käytän tässä jutussa Wellness Loungessa otettuja kuvia.)  BODYBALANCE on sekoitus joogaa, pilatesta ja tai chia, aivan ihana tunti! Juttusarjassa tähän mennessä olleet lajit ovat olleet sykettä nostavia ja raskaita treenejä, joten nyt mie valitsin vastapainoksi tällaisen kehonhuoltotunnin. BODYBALANCE-tunnin liikkeet kehittää muun muassa oman vartalon hallintaa sekä tasapainoa, tässä on oma taikansa ja tunnin jälkeinen olo on mitä parhain! Usein omat ajatukset puhdistuvat  ja mie tunnen itseni rentoutuneeksi tunnin päätyttyä. Näin kävi myös eilen 💕. Tälle tunnille mie en lähde otsa rypyssä vaan uteliain ja avoimin mielin..mie en koskaan tiedä, että mitä tuleva harjoitus tuo mulle tullessaan.  Siitä mie tykkään!

6

7

Lunge Twistillä eli kierrolla

Uusin BODYBALANCE-ohjelma on ihana liikkeineen, rytmineen ja musiikkineen. Mie rakastan sitä tunnetta kun liikkeiden välillä tuntee ajoittain sen flown eikä liikkeillä ole varsinaista alkua ja loppua vaan niistä muodostuu yhtenäinen kokonaisuus. Se tunne, jonka mie tekemisen kautta saan, täyttää sydämen. Kunnon Paikan tunnit ohjaa ihana Minna ja hän, sekä musiikki ja osallistujien yhdessä luoma fiilis muodostavat yhdessä oman tunnelman BODYBALANCE-harjoitukselle. Sunnuntai-illan tunti päätti kuluneen viikon mulle sopivalla tapaa ja oli ihana saada jakaa se oma fiilis täyden salin kanssa. Mie olen saanut lisää rohkeutta ja itsevarmuutta BODYBALANCE-tunneilta vaikka liikkeissä on valtavasti opeteltavaa eikä minun oma liikkuvuus ole parhaimpia. Kuitenkin mie saan itseni annettua täysin harjoitukselle ja parhaimmillani olen saanut uusia oivalluksiakin tunnin aikana. Ajatusmaailma aukenee aivan uudella tapaa kun omaan tekemiseen saa rentoutta ja saa hellitettyä siitä liiallisesta suorittamisesta. Tälle tunnille mie en lähde suorittamaan vaan mie koen, että BODYBALANCE-tunnit ovat ns. lahja multa itseltäni omalle keholleni.

Mie olen monasti löytänyt itseni näillä tunneilla sieltä epämukavuusalueelta mutta silti mie palaan tunneille uudelleen ja uudelleen. Itsensä haastaminen kehittää niin monella tapaa. Mie olen suvaitsevaisempi nykyisin itseäni kohtaan enkä koe päällimmäisenä esimerkiksi häpeän tunnetta  vaikka en pääsekkään samalla tavalla asentoihin kuin naapuri pääsee omalla matollaan. Mie olen usein miettinyt kesken tunnin, että tämä mihin mie nyt kykenen ja mihin minun oma kroppa taipuu, on just hyvä. Turhautuneisuuttakin mie koen ajoittain mutta mie haluan pitää sen tunteen loitolla omalla matolla työskentelystä ja mie olen koittanut opetella päästämään siitä tunteesta irti sillä en mie oikeasti sitä tarvitse. Ei minun tarvitse kokea riittämättömyyttä, turhautumista tai epäonnistumisen tunteita. Mie voin hengitellä ne tunteet ulos mielestäni ja saan tilalle lämpöä ja rakkautta itseni ja oman kehoni hyväksyminen myötä.

Pääset tutustumaan lajiin täällä.

4

Tai Chi Scoop

12527855_10154137780934873_287679185_n

Tabletop with twist

(Kuvat Seija Koskela / Wellness Lounge)

LUKIJAT, PÄÄSETTE ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN LESMILLS BODYBALANCE-TUNNEILLE SEURAAVAN KAHDEN VIIKON AJAN!

Mie olen niin innoissani juttusarjasta kun saan antaa sen kautta teille mahdollisuuden tutustua kaikkiin Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin. Eli, Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- blogin lukijat pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi juttusarjassa esittelyssä olevaa ryhmäliikuntatuntia!! Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sinulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan. 

Käytännössä homma menee niin, että teillä on seuraavan kahden viikon aikana mahdollisuus osallistua LESMILLS BODYBALANCE-tunnille!

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon:

TI 26.4.2016 10 – 11

KE 27.4.2016 20.05 – 21.05

SU 1.5.2016 EI RYHMÄLIIKUNTATUNTEJA, RIEHAKASTA VAPPUA!!

TI 3.5.2016 10 – 11

KE 4.5.2016 20.05 – 21.05

SU 8.5.2016 18.30 – 19.30

Brand-BODYBALANCE-Poster

(Kuvan lähde.)

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

Nähdään Kunnon Paikassa ❤