Luopuminen ja jonkin uuden alku

 

USKOMATON FLOW

Kulunut viikko on ollut täynnä uusia asioita, ihmisiä ja tilanteita. Mie tykkään! Mulla on ihan mahtavat työkaverit ja erityisesti sydäntä lämmittää kun mulla on työkaverina koulukaveri, jonka kanssa opiskeltiin yhtäaikaa Lapin amkissa. Meillä on hauskaa töissä ja saadaan tehokkaasti asioita tehtyä. Me ollaan käyty yhdessä treenaamassa salilla Kunnon Paikassa ja kiidetty  suoraan töistä ryhmäliikuntatunneille, Einillä on mahtava asenne!

Työpäivän päätteeksi ajatuksissa onkin pyörinyt halu treenaamaan, nollaamaan päivän tapahtumia sekä tilanteita ja se on tuntunut hyvältä. Onhan töiden aloitus ollut suuri muutos aiempaan arkirytmiin ja muun muassa aamujen lempparitunnit ovat jääneet pois mutta mie olen kuitenkin pitänyt kiinni treenirytmistä. Minua saa kutsua itsekkääksi mutta treenit on mulle myös sitä omaa aikaa, josta mie pidän kiinni. Minun mielestä se ei ole itsekkyyttä kun omasta hyvinvoinnistaan huolehtii..se on ennemminkin vain huono läppä.

artikkelikuva

IMG_20160413_061700

Sitten varsinaiseen aiheeseen…tänä aamuna mie lähdin iloisena töihin, fiilikset oli himpun verran väsyneet mutta aurinkoiset niinkuin kelikin ja syy tähän selviää tässä kirjoituksessa! Torstai-illan flow joogatunnilla Wellness Loungella meitä johdateltiin harjoituksiin uusi alku- ajatuksella..ja mie tulkitsin Seijan sanoman siten, että uuden alku on mahdollista kun mie rohkenen päästää irti jostain tarpeettomasta, turhasta, negatiivisesta tai rajoittavasta asiasta/ajatuksesta mitä kannan mukanani. Ja kah! Luopumalla sellaisesta tarpeettomasta taakasta (joka nousi päällimmäiseksi ajatuksiini sieltä mielen syövereistä) mie sain tilalle niin hyvää oloa, että löysin itseni hymyilevänä loppurentoutuksessa ja vatsanpohjaa kutitti. Silloin omissa ajatuksissa pyöri Seijan sanat, äänensävy ja johdattelu, joka saattoi minut tällaiseen odottamattomaan hetkeen.  Tämä oli todella voimakas tuntemus. Mie arvostan suuresti Seijaa sillä hän on opastanut minua (ehken tietämättään..) lähemmäs itseäni tunneilla käytyjen asioiden ja harjoitusten avulla.

mieee2

Mie onnistuin irrottamaan otteeni sellaisesta mitä en tarvitse ja mikä ei ole minulle hyväksi. Mie luovuin jostakin ja jätin jotain pientä taakseni 💕  Voi sitä tunteiden kirjoa ja samanaikaista rauhan tunnetta sisimmässä. Aamulla mie meinasin aivan herkistyä kun sisäistin tapahtuneen. Mie en puhu nyt mistään maailmaa mullistavista asioista, muutoksista tai tulevaisuuden suunnitelmista..vaan niistä pienen pienistä ajatuksista, joita mie olen halunnut työstää mutta en ole yksin siihen pystynyt. Suuressa roolissa ovat olleet niin perheenjäsenet kuin ystävätkin, mulla on uskomaton tukiverkosto! Näiden tuntemusten lisäksi flow joogatunnit ovat antaneet mulle ainutlaatuista fiilistä ja kokemuksia, opetuksia ja oivalluksia. Love this!

Eilisen joogatunnin onnistunut luopumisharjoitus (omalla kohdallani nimitän sitä luopumisharjoitukseksi, luovun jostain jotta saisin enemmän tilaa elämääni) liittyi ajatuksiin, joita ”vanha minä” on kuljettanut mukana. Mie en tarvitse niitä enää ja mulle riitti, että mie vain löysäsin ne asiat vapaaksi..tästä päättelin  hetken olleen se oikea. Tällaiset pienet suuret tuntemukset ja ajatukset kuten uusien asioiden oppiminen esimerkiksi tilanteissa kun sie tunnistat, että sie yrität pakottaa jotain tapahtuvaksi, painostaa, kontrolloida ja hallita ympärillä olevia asioita, ovat voimakkaita hetkiä. Mie olen niiiiin lukemattomia kertoja löytänyt itseni tilanteista, jolloin mie olen vain yrittänyt puskea turhaan läpi jotain mikä ei ole tarkoitettukaan tapahtuvaksi ja totta puhuen niissä tilanteissa on ollut haastavaa se itsensä kohtaaminen ja peiliin katsominen. Näissä tilanteissa sitä käy taistelua omien ajatusten, odotuksien, tavoitteiden ja egon kanssa. Ja paras palkinto on uudenlaiset vapauden, rajattomuuden ja mahdollisuuksien tunteet!

Rentoa perjantai-iltaa ❤