Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarja osa III esittelee: RVP-tunnit

MIELETÖN FIILIS

Tämä viikko on tuonut tullessaan uudenlaisia päivärutiineja ja aikatauluja ja vaihtelu arkeen on tuntunut virkistävältä. Mie aloitin maanantaina uudessa työpaikassa, joten uusia haasteita on edessäpäin. Treenaaminen on painottunut iltoihin ja on ollut hyvä fiilis kun on iltaisin päässyt hikoilemaan. Uni on tullut nopeasti ja päivän päätteeksi on muutoinkin ollut rentoutunut olo. Maanantaina me suunnattiin työkaverin kanssa töiden jälkeen Liikuntakeskus Kunnon Paikkaan LESMILLS BODYCOMBAT-tunnille ja  tiistaina me käytiin avokin ja koirien kanssa yhdessä lenkillä. Mie arvostan suuresti meidän yhteistä aikaa ja yhdessä tekemistä, se on mulle tosi tärkeää.

Eilen me lähdettiin työkaverin kanssa suoraan töistä Kunnon Paikkaan, farkut vaihtuivat vikkelään treenivaatteisiin ja suoraapäätä salille. On tosi mukavaa kun on seuraa salilla ja ryhmäliikuntatunneillakin. Toisinaan sitä hakeutuu ehken enemmän omien ajatusten seuraan siellä salilla mutta vastaavasti niitäkin päiviä on kun kaverin kanssa treenatessa motivaatio kasvaa ja itsestään saa enemmän irti. Niin ja tulipas käytyä siellä salinkin puolella vaihteeksi, oli mukavaa vaihtelua jumppailuun.

Eilen oli RVP-tunnin aika sillä Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarjassa vaihtuu esittelyssä oleva laji! 

mie_combat2

RVP = REISI-VATSA-PEPPU

RVP-tunti on tehokas 45 minuuttinen, tunnin alussa tehdään helppo lämmittely- sekä askellusosuus ja tämän jälkeen luvassa on lihaskuntoharjoittelua, joka keskittyy reisiin, pakaroihin ja keskivartaloon. Meillä oli käytössä kahvakuulat ja kiekot/käsipainot ja lisäksi liikkeitä tehtiin hyväksi käyttäen.

RVP-tunnilla sykkeet kohoaa ja liikkeiden tempo on ripeä! Tämä oli todella tehokas kokonaisuus, tunnin päätteeksi oli kyllä kaikkensa antanut olo. Liikkeet ovat selkeitä ja tälläkin tunnilla sie voit luottaa ohjaukseen. Ensikertalaisille tahti voi tuoda alkuun lisähaastetta liikkeisiin ja niiden tekemiseen mutta kuuntele itseäsi ja omaa kehoasi liikkeitä tehdessä kuitenkin. Tärkeintä on, että sie keskityt omaan tekemiseesi ja liikkeisiin, tekniikka kehittyy kyllä tekemisen myötä. Liikessarjojen päätteeksi ohjaajaja Niina heittää meille haasteita, jolloin tempo kiihtyy lyhyeksi hetkeksi maksimiinsa. Tämä oli aivan mahtava juttu! Vatsalihassarjan jälkeen tuntemukset olivat voimakkaat, älyttömän siisti tunne!

mie

LUKIJAT ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN RVP-TUNNILLE!!

Blogin lukijoilla on mahdollisuus tutustua kaikkiin Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin! Eli, Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- blogin lukijat pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi juttusarjassa esittelyssä olevaa ryhmäliikuntatuntia!! Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan. 

Käytännössä homma menee niin, että teillä on seuraavan kahden viikon aikana mahdollisuus osallistua RVP-tunnille!

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon.

MA 11.4.2016 16.25 – 17.10

KE 13.4.2016 18.35 – 19.20

MA 18.4.2016 16.25 – 17.10

KE 20.4.2016 18.35 – 19.20

 kuvitus

OSALLISTUMISOHJEET:

Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)!

Nähdään Kunnon Paikassa ❤