FIILISTELYÄ! PÄIVÄN AIHEENA LESMILLS SH’BAM!!

LIIKKUMISEN ILOSTA

Marrun matkassa Kunnon Paikassa-juttusarjan toinen osa esittelee LESMILLS SH’BAM-tunnit!

Rovaniemeläisen Liikuntakeskus Kunnon Paikan SH’BAM – tunnilla sie saat tanssia ja fiilistellä, hassutella ja irrotella..lisäksi tehokkaat liikesarjat nostavat sykkeen korkealle ja hien pintaan!  Aika hyvä kokonaisuus, eikös?

IMG_20160331_112408

Onko laji uusi sulle? SH´BAM on 45min. mittainen tanssillinen tunti, jonka ohjelmassa on 12 erityylistä kappaletta ja kappaleittain vaihtuvia koreografioita. Uusia tanssiliikkeitä ei välttämättä opi heti mutta se ei haittaa, tunnille ei kannata mennä liian vakavalla asenteella. Tällä tunnilla sie saat tehdä liikkeet omalla tyylilläsi ja fiilistellä musiikin rytmejä! Mie tykkäsin lajin tunnelmasta ja tunnin monipuolisuudesta kun liikesarjat vaihtuivat kappaleittain.  Tunnilla edetään rivakasti ja tempo on muutoinkin nopeanpuoleinen mutta luotat vaan ohjaukseen ja keskityt omaan tekemiseesi!  Annat musiikin viedä ja vapautat itsesi kaikista mieltä ja kroppaa kiristävistä asioista, tunti on sinua itseäsi varten!

Pääset tutustumaan lajiin täällä.

IMG_20160331_111035

SH´BAM on virkistävä kokemus, tunnin jälkeen olo on mukavan hikinen ja hyväntuulinen. Tämä on oivallinen treenivaihtoehto sinne normaalien lajien sekaan. Uudet ja oudot liikkeet voivat saada olon epävarmaksi ja epämukavaksi mutta kun saat päästettyä noista fiiliksistä irti niin sie pääset jammailemaan rennossa porukassa ja tunnelmassa. Tällainen irrottelu tekee hyvää!  Pääset lukemaan minun ensimmäisen SH’BAM-tunnin jälkeisiä tunnelmia täältä.

LUKIJAT ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN SH’BAM-TUNNILLE!!

Blogin lukijoilla on mahdollisuus tutustua kaikkiin Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunteihin! Eli, Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- blogin lukijat pääsevät kokeilemaan ilmaiseksi juttusarjassa esittelyssä olevaa ryhmäliikuntatuntia!! Kaikki lukijat ovat tervetulleita, sulla ei tarvitse olla voimassaolevaa jäsenyyttä Kunnon Paikkaan. 

Voit valita alla olevista tunneista itsellesi sopivan vaihtoehdon. Kuluvalla viikolla on kaksi tuntia:

TO 31.3.2016 19.30 – 20.15

LA 2.4.2016 10.15 – 11.00

Eli tänään on seuraava tunti!

LESMILLS

(Kuvan lähde)

OSALLISTUMISOHJEET:

Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)!

P.S. Tulevana lauantaina  Kari TraaWellness Lounge sekä Liikuntakeskus Kunnon Paikka järjestävät urbaanit treenit naisille Rovaniemen keskustassa ja sen läheisyydessä. Meillä on loistava porukka kasassa ja pääsette lukemaan tapahtuman jälkeisiä fiiliksiä täältä!

Seuraavaan kertaan ❤