LUKIJOILLE: TÄNÄÄN VIELÄ ILMAISEKSI KUNNON PAIKAN LESMILLS BODYCOMBAT-TUNNILLE!

MARRUN MATKASSA KUNNON PAIKASSA-JUTTUSARJAN LAJIESITTELYSSÄ:

LESMILLS BODYCOMBAT

Mie kävin maanantaina Liikuntakeskus  Kunnon Paikan LESMILLS BODYCOMBAT-tunnilla ja oli täysin oikea päätös karata koneen äärestä tehotyttöjen komennettavaksi..sillä tunnilla meitä vastassa oli nimittäin sekä Riina että Seija!! Me käytiin läpi uusi ohjelma ensimmäisen kerran ja oli mukavia sarjoja: uusi ohjelma sekä haastaa ylä- että alakropan, että vaatii nopeutta käsiltä ja jaloilta. Ja ne punnerrukset, huh huijjaa!  Ohjelma on todella nopeatempoinen ja tunti hujahti nopeasti, ajankulua tai muutakaan ei ehtinyt ajatella kun keskittyminen oli ohjauksessa ja liikkeissä.

bodycombat

Mie tykkään uusista Combat- ja Balance ohjelmista, mahtavaa kun pääsee oppimaan molemmista lajeista uutta. Uudet liikkeet, onnistumisen tunteet ja oppiminen motivoi! Tunnit menee tosi nopeasti mutta sen päätyttyä et (välttämättä) kaipaa juuri enää lisää treeniä vaan salista poistutaan enemmän tai vähemmän puuskuttaen. Mie lähden mukaan LESMILLSIN tunneille aivan uudella innolla kun olen jo hieman ottanut tuntumaa näihin ensimmäisiiin lajeihin.

Mie olen kirjoittanut parikin BODYCOMBAT-aiheista juttua ja ne löytyy täältä ja täältä. Uusille lukijoille sen verran, että LESMILLS BODYCOMBAT on yksi LESMILLS ”perheen” tunneista, jossa yhdistyy eri kamppailulajien tehokkaat tekniikat ja tämä kokonaisuus takaa 60min aikana todellakin hikisen ja sykkeen nostattavan treenin!  Tunnilla  hyödynnetään  muun muassa karaten, taekwondon, kung fun, kickboxingin ja muay thainn tehokkaita tekniikoita.  Ihan mahtava laji!

Kunnon Paikan ryhmäliikuntakalenterissa on lisäksi tarjolla LESMILLS BODYATTACK, GRIT STRENGHT, GRIT PLYO, BODYPYMP, CXWORX, BODYSTEP, BODYBALANCE, BODYSH´BAM ja  BODYJAM- tunnit. 

Mie juttelin perinteisesti tunnin jälkeen muiden osallistujien kanssa ja kyselin heidän fiiliksiään uudesta ohjelmasta ja se otettiin hyvillä mielin vastaan. Liikesarjoista ja ohjelman nopeatempoisuudesta tykättiin ja tunti koettiin vähintäänkin yhtä raskaaksi ja fyysisesti haastavaksi kuin edellisessäkin ohjelmassa.

Pääset tutustumaan lajiin täällä.

KUVITUSTA

LUKIJAT ILMAISEKSI JUTTUSARJAN TUNNEILLE!

Mie olin todella innoissani saadessani jakaa teillekkin pari viikkoa sitten tämän ilouutisen, että Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia- blogin lukijat pääsevät kokeilemaan ILMAISEKSI juttusarjassa esittelyssä olevaa ryhmäliikuntatuntia!! Sinulla ei tarvitse olla jäsenyyttä Kunnon Paikkaan, eli kaikki blogin lukijat ovat tervetulleita fiilistelemään Kunnon Paikan tunnelmaa, VAUUU!! Pääsette siis osallistumaan maksutta eri lajeihin kevään mittaan, juttusarjassa esittelyssä olevan lajin tunnit ovat kaksi viikkoa julkaisun jälkeen ilmaisia lukijoille.

OSALLISTUMISOHJEET:

– Ilmoittautuminen ennen tunnin alkua paikan päällä Kunnon Paikan vastaanotossa, mainitsemalla Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia-blogin nimi. (Saavuthan paikalle vähintään 15min ennen tunnin alkua.)

bodycombat

Tänään (17.3.2016) BODYCOMBAT Kunnon Paikassa klo 16.30-17.30

Ensi viikolla juttusarjassa vaihtuu aihe, pysykää siis kuulolla! Aurinkoista päivänjatkoa juuri Sinulle!