Blogissa käynnistyy uusi Marrun matkassa Kunnon Paikassa-juttusarja ensi viikolla!

Esittelyssä Kunnon Paikan ryhmäliikuntatunnit

Mie kävin tänään Liikuntakeskus Kunnon Paikassa juttelemassa Riinan kanssa tulevan kevään blogiyhteistyökuvioista ja luvassa on kaikenlaista kivaa!! Ihan ensimmäiseksi mie paljastan, että ensi viikolla mie julkaisen blogissa uuden Marrun matkassa Kunnon Paikassa- juttusarjan ensimmäisen osan.  

Juttusarja esittelee kerran viikossa Kunnon Paikan monipuolista ryhmäliikuntatuntien tarjontaa ja mie jaan myös omia fiiliksiäni sieltä treenaamisen keskeltä. Tästä tulee hauskaa ja haastavaa sillä tähän asti mie olen tainnut jonkin verran pysytellä kuitenkin siellä omalla mukavuusalueella..ja nyt mie tulen käymään läpi koko ryhmäliikuntuntien kalenterin lajeineen. Itselleni uskolliseen tyyliin ilon kautta tietenkin..niin pitkälle kuin se on mahdollista, heh!

mie_aero.jpg

Tästä tulee niin siistiä!

IMG_20160215_162036.jpg

Kunnon Paikan IISEE AERO-tunnit on ihanan hikisiä ja treeniä buustaa ohjaajan tsempin lisäksi musiikki. Viime perjantaina oli aivan huippu aamutunti kun Minna oli koonnut meille ysärihittilistan tunnille soimaan!

kehonhuolto.jpg

Mie olen innostunut kehonhuollosta..aiemmin oon vaan säntäillyt paikasta toiseen ja tunnilta seuraavaan mutta on tosi tärkeää muistaa myös kehonhuolto, venyttely, ja rentoutus. Lihaksetkin kehittyvät levon ja palautumisen myötä.

IMG_20160215_161627

Tämä on vasta alkusoittoa tulevan kevään uusista haasteista ja mahdollisuuksista..mutta hei, ei makeaa mahan täydeltä, joten pysykäähän kuulolla!

Marmelaadin matkassa kohti hyvinvointia myös

Facebookissa ja Instagramissa